Drie aioto-trajecten arts Maatschappij + Gezondheid

Wil jij opgeleid worden tot arts maatschappij + gezondheid én tot wetenschappelijk onderzoeker? Ga aan de slag als aioto (arts in opleiding tot onderzoeker). Je kunt op dit moment solliciteren voor drie verschillende aioto trajecten met een gecombineerd opleidings- en promotietraject.
Update: inmiddels zijn alle aioto-trajecten ingevuld. 

  • Aioto medische milieukunde (UMC Utrecht)

UMC Utrecht biedt een aioto-plek voor een ambitieuze arts met interesse in medische milieukunde voor het promotieonderzoek ‘Hittestress in de context van omgevingsrechtvaardigheid’. Het promotieonderzoek wordt gecombineerd met de opleiding tot arts Maatschappij + Gezondheid in een aioto-traject. Ben jij geïnteresseerd in hoe klimaatverandering invloed heeft op de gezondheid van verschillende groepen mensen? En wil je onderzoeken hoe je dit kunt vertalen naar gezondheidsbeleid? Lees meer over de vacature of solliciteer direct: aioto medische milieukunde (Utrecht).

  • PhD-kandidaat aios arts Maatschappij + Gezondheid/Jeugdgezondheid (LUMC en Health Campus in Den Haag)

LUMC en Health Campus in Den Haag bieden een promotieplek voor een arts maatschappij + gezondheid die in opleiding is of gaat. Als promovendus onderzoek je de zorgpraktijk voor kinderen van vluchtelingen en statushouders. Ben jij klaar om grenzen te verleggen en impact te maken? Lees meer over de vacature of solliciteer direct: PhD-kandidaat aios arts Maatschappij + Gezondheid (Leiden/ Den Haag).

  • Aioto arts Maatschappij + Gezondheid/Jeugdgezondheid (Zuid Limburg)

Maastricht University en GGD Zuid Limburg bieden een aioto-traject arts Maatschappij + Gezondheid (Jeugdgezondheidszorg). Wil jij weten hoe we met de jeugdgezondheidszorg nog meer verschillende mensen kunnen bereiken? En heb jij diepe interesse in kansenongelijkheid op gezondheid en de sterke wil hier verschil te maken? Lees meer over de vacature of solliciteer direct: aioto arts M+G/Jeugdgezondheid (Zuid-Limburg).

Met de aioto-trajecten wordt de wetenschappelijke basis van het specialisme maatschappij + gezondheid verder verstevigd. Zodat artsen M+G – als verbinders van zorg, preventie, welzijn en sociaal domein – nóg meer bij kunnen dragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die de gezondheidzorg met zich meebrengen. Zoals armoede en sociale ongelijkheid. Lees meer over academisering van het specialisme arts M+G.
2024-03-11T09:14:08+00:00