aanmelden meeloopdag 2021-05-18T10:48:42+00:00

Aanmelden meeloopdag

Wat houdt het werk als arts M+G in?

Wil je weten wat het werk als Arts M+G inhoudt? Meld je dan aan en loop een dag mee met een aios of arts Maatschappij + Gezondheid (M+G)*.

manvrouw

In welk profiel ben je geïnteresseerd?
JeugdartsArts infectieziektebestrijdingArts tuberculosebestrijdingArts medische milieukundeArts forensische geneeskundeArts sociaal medische indicatiestelling en adviseringArts beleid en adviesArts donorgeneeskunde


janeemisschien

Ontvang de nieuwsbrief


Privacy statement

(*) Voorwaarden:

  • Alleen artsen en studenten geneeskunde vanaf het vierde jaar kunnen zich aanmelden voor een meeloopdag.
  • We doen ons best om rekening te houden met de opgegeven voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen. Dit is afhankelijk van de ambassadeurs die zich hebben aangemeld.

Proces: aanmelden en plaatsen
Het formulier wordt vanuit de website naar secretariaat@sogeon.nl gestuurd. En wordt vervolgens doorgestuurd naar de ambassadeur die past bij de ingevulde gegevens. De ambassadeur neemt vervolgens contact op om een afspraak in te plannen.

In verband met de drukte rondom COVID-19 en vakanties kan het soms langer duren voordat een ambassadeur contact opneemt voor het maken van een afspraak. Ook kan het zijn dat een fysieke afspraak geen doorgang kan vinden, maar vaak is dan een (korte) afspraak per video of telefoon wel mogelijk.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met secretariaat@sogeon.nl.