Coassistenten verhelderen vak arts Maatschappij en Gezondheid

UTRECHT – 19 augustus 2019. Wat houdt het werk van een arts Maatschappij en Gezondheid precies in? Coassistenten Donna Wielders, Steven Muller, Susanne Ponsteen en Lisanne Rademaker van de Universiteit Utrecht liepen in het voorjaar van 2019 stage bij de GGD Regio Utrecht (GGDrU). Samen met artsen en aios M&G van GGDrU maakten zij een video over de vele kanten van het werk als arts M&G.

Gezonde kinderen, een gezonde leefomgeving, gezond op reis

In de video ‘Voorkomen is beter dan genezen’ zoomen de makers in op het werk van de jeugdarts, de arts infectieziektebestrijding en de arts forensische geneeskunde.
Meer informatie over het werk van de arts M&G en de opleiding is te vinden op deze website. Ga voor informatie over de vakprofielen Beleid en advies en Sociaal medische indicatiestelling en advisering naar kamg.nl.

Bekijk hieronder de video:

Credits: de video ‘Voorkomen is beter dan genezen – de arts Maatschappij en Gezondheid’ werd gemaakt in opdracht van artsen en aios M&G van GGDrU. Heb je vragen n.a.v. de video? Neem dan contact op met Loes Jaspers: ljaspers@ggdru.nl. Voor vragen over de opleiding tot arts M&G kun je terecht bij support@sogeon.nl.

2019-08-19T14:13:26+00:00