Arts M+G op het NCC

Op 8, 9 en 10 maart 2024 vindt het tweejaarlijkse Nationaal Coassistenten Congres (NCC) plaats. Onze Next Level Dokters zijn erbij!

Vanuit de campagne The Next Level Dokter staan aios M+G voor jou klaar tijdens het NCC. Om jou alles te vertellen over het mooie vak van de arts Maatschappij + Gezondheid en de verschillende profielen. Wij staan op zaterdag 9 maart  in de stand arts M+G en op zondag tijdens de sessie ‘In Gesprek Met de AIOS’ (IGMA) van 12:25-13:15 uur is er ruimte om in gesprek te gaan met aios jeugdarts, infectieziektebestrijding en vertrouwensarts die kunnen vertellen over wat het Vak inhoudt. Zien we jou daar?

Zoom jij wel eens uit? Welke visie heb jij op jouw toekomst? In een wereld waar innovaties de tijd inhalen, waar grote uitdagingen vragen om een creatieve aanpak, en waar samenwerking het verschil kan maken. Kijk om je heen. Verbreed je focus. Laat je inspireren. Met aandacht voor je studie en een brede ontwikkeling daarbuiten. Zoom uit, als co van nu, en arts van de toekomst! Kijk jij ook buiten de sCOpe?

Het Nationaal Coassistenten Congres is het grootste landelijke evenement voor en door geneeskundestudenten. Het driedaagse congres biedt honderden coassistenten en geneeskundestudenten de kans om educatie en beroepsoriëntatie te combineren met netwerken en ontspanning.

www.nccongres.nl

Foto: nccongres.nl
2024-03-05T10:52:14+00:00