7.9 voor SOGEON Congres

Woensdag 21 september 2022 werd in opdracht van SOGEON door de NSPOH en TNO de 2e editie van het SOGEON-congres voor opleiders M+G georganiseerd.

Het thema van dit jaar: ‘Alle hens aan dek!’ ‘Omdat we allemaal aan de slag moeten om ook in de nabije toekomst in Nederland voldoende bevlogen en goed opgeleide artsen en professionals in de publieke gezondheid te hebben,’ legt Nicole Selier van de NSPOH uit.

Het congres bood beginnende en ervaren praktijkopleiders een scala aan lezingen, workshops en discussies om hen uit te dagen kritisch, onderzoekend en nieuwsgierig op hun rol te reflecteren. Met aandacht voor vakmanschap, leiderschap, samenwerking en academisering voor didactische scholingen.

Nicole: ‘Met maar liefst 215 deelnemers kijken wij als projectteam terug op een succesvol en leerzaam congres.’ En dat geldt ook voor de deelnemers (praktijkopleiders) die het congres beoordeelden met een 7.9. ‘Een mooi eindresultaat waar we trots op zijn,’

Volgend jaar zal de 3e editie van het SOGEON Congres plaatsvinden en wel op woensdag 20 september 2023 (dag na Prinsjesdag).

2022-10-25T09:20:28+00:00