SOGEON zoekt selectiecommissieleden aios en praktijkopleiders

SOGEON zoekt praktijkopleiders en aios die de selectiecommissie voor de opleidingen tot (profiel)arts M+G willen versterken. Met jouw kennis en ervaring vinden we samen de artsen M+G van de toekomst.

De selectiecommissie bestaat uit een praktijkopleider, een aios en een instituutsopleider. De commissie selecteert sollicitanten voor de (profiel)opleidingen arts M+G op hun geschiktheid voor de opleiding.

We zoeken praktijkopleiders en aios (1e fase) met het profiel infectieziektebestrijding, tuberculosebestrijding, medische milieukunde of jeugdgezondheidszorg.

Nieuwe selectiecommissieleden volgen de online STARR-training op 10 september (middag) en 12 september 2024 (ochtend), waarin je leert selectiegesprekken te voeren op basis van de STARR-methode. Deze training is ABSG-geaccrediteerd + aios mogen de STARR-training inzetten als keuzeonderwijs.

De eerstvolgende selectiegesprekken (waar jij als nieuw selectiecommissielid in actie komt) vinden plaats in de periode 23 september tot en met 11 oktober 2024. In de periode van selectiegesprekken word je naar verwachting ongeveer 3 dagdelen (ochtend of middag) ingeroosterd.

Meer weten of direct solliciteren? Lees hier.

2024-06-04T12:10:05+00:00