Sollicitatieronde opleiding arts M+G 1 februari van start

Vanaf 1 februari 2024 kun je solliciteren op een opleidingsplek voor een van de (profiel)opleidingen arts maatschappij + gezondheid. Heb jij het in je?

Als arts M+G maak je je sterk voor de publieke gezondheid en sta je midden in de maatschappij. Je werkt niet in een ziekenhuis, maar juist op de plekken waar het échte leven plaatsvindt. Bijvoorbeeld in de wijk, op school of bij een GGD.

Je kunt kiezen uit verschillende richtingen, waaronder jeugdarts, arts infectieziektebestrijding en vertrouwensarts. En welk profiel je ook kiest, je draagt altijd direct bij aan een gezondere samenleving.

Verschillende richtingen

Kandidaten kunnen aankomende ronde solliciteren op een opleidingsplek voor de opleidingen tot:

Opleidingsplekken door het hele land

Elke sollicitatieronde bieden opleidingsinstellingen door het hele land opleidingsplekken. In onze landkaart (Google Maps) vind je alle opleidingsplekken die aankomende sollicitatieronde worden aangeboden.

1e fase (profielopleiding) + 2e fase (opleiding tot arts M+G)

De opleiding tot arts M+G bestaat uit twee fases. Bij een fulltime aanstelling duurt elke fase twee jaar (parttime is ook mogelijk). Voor de 1e fase kun je kiezen uit verschillende profielen. De 2e fase is profieloverstijgend en leidt op tot arts Maatschappij + Gezondheid (specialist).

Solliciteren

Solliciteren kan vanaf 1 februari via de online sollicitatiemodule op artsmg.nl. De sollicitatieperiode sluit op 7 maart 2024 en de opleidingen gaan van start in september 2024.

2024-03-05T10:53:14+00:00