Sollicitatieronde 1 februari t/m 7 maart 2023

Kijk je als arts naar het grotere geheel, zonder het individu uit het oog te verliezen? En wil jij werken aan preventie en gezondheid búiten het ziekenhuis? Solliciteer dan vanaf 1 februari t/m 7 maart 2023 op een opleidingsplek voor een van de (profiel)opleidingen arts Maatschappij + Gezondheid.

(Profiel)opleidingen arts M+G
Komende sollicitatieronde biedt opleidingsplekken voor de opleiding tot:

+ Jeugdarts (profielopleiding/ 1e fase)
+ Arts infectieziektebestrijding (profielopleiding/ 1e fase)
+ Arts M+G/jeugdgezondheid (2fase)
+ Arts M+G/medische milieukunde (2fase)
+ Arts M+G/infectieziektebestrijding (2fase)

Individu én samenleving

De opleiding tot arts M+G bestaat uit verschillende profielen en het werkveld is veelzijdig. Zo werk je als arts M+G niet in het ziekenhuis, maar bijvoorbeeld in de wijk, op school, bij een GGD, het RIVM of de gemeente. De gemeenschappelijke deler van alle arts M+G profielen? Je zet je niet alleen in voor de individuele patiënt, maar voor de hele samenleving.

Opleidingsplekken

SOGEON biedt opleidingsplekken door het hele land, bij diverse opleidingsinstellingen.
Opleidingsplekken voor het cohort september 2023 zijn medio januari 2023 beschikbaar op artsmg.nl. Ben je benieuwd wat een opleidingsinstelling jou te bieden heeft? Dan kun je direct contact opnemen met de opleidingsinstellingen in jouw regio. De contactgegevens van de instellingen vind je in de landkaart op artsmg.nl.

Solliciteren

Pas afgestudeerde basisartsen, maar ook artsen die meerdere jaren werkervaring hebben, kunnen solliciteren voor de (profiel)opleidingen arts M+G. De opleidingen gaan van start in september 2023 en duren twee jaar (bij fulltime dienstverband). Parttime is ook mogelijk. De profielopleidingen kunnen gevolgd worden door de tweejarige opleiding tot arts Maatschappij + Gezondheid (2e fase). Na afronding van de 2e fase volgt een registratie als arts M+G (specialist) in het BIG-register. Solliciteren kan vanaf 1 februari 2023, via de online sollicitatiemodule op artsmg.nl/solliciteren.


Myrna Linders is jeugdarts in opleiding: ‘Ieder kind verdient een goede start en als jeugdarts kun je daar veel in betekenen.’
Putri Hintaran is arts M+G/ infectieziektebestrijding: ‘Ik voel de noodzaak om gezondheidsverschillen aan te pakken.’
Annemarie Bolt is jeugdarts en volgt de 2e fase opleiding tot arts M+G. ‘Wij kunnen direct bijdragen aan gezondheidswinst voor het individu én de maatschappij.’

 

2023-02-28T09:19:13+00:00