Opleidingsplekken cohort maart 2023

Opleidingsplekken beschikbaar voor cohort maart 2023

Op 1 augustus start de nieuwe sollicitatieronde voor de (profiel)opleidingen arts M+G. We bieden opleidingsplekken door het hele land bij diverse opleidingsinstellingen. 

Aanbod opleidingsplekken
Onder het kopje Opleidingsplekken vind je alle opleidingsplekken per opleiding voor de komende sollicitatieronde. Om te weten wat een opleidingsplek bij een bepaalde instelling precies inhoudt, kun je contact opnemen met de contactpersoon van de betreffende instelling. De contactgegevens staan vermeld bij elke opleidingsplek.

>> Ga direct naar opleidingsplekken

Voorkeur doorgeven
In het online sollicitatieformulier kun je als sollicitanten jouw voorkeur doorgeven. Wij raden aan om minimaal 3 voorkeuren op te geven (max. 6) om de kans op plaatsing te vergroten.

Plaatsing
Bij de plaatsing houden we rekening met de voorkeuren van kandidaten en een goede landelijke spreiding. Het plaatsingsproces is deels geautomatiseerd (waarbij een lotingssysteem de plaatsing bepaalt) en wordt uitgevoerd onder toezicht van de hoofden opleiding M+G van de opleidingsinstituten. Lees meer over de plaatsingsprocedure.

Profielen
Je kunt deze ronde solliciteren voor de volgende opleidingen:

Uitzonderingen

Deels parallel aan deze reguliere sollicitatieperiode, lopen ook de sollicitatieprocessen voor de nieuwe opleiding tot donorarts en de extra subsidieplekken voor arts M+G/jeugdgezondheid (2e fase).

FAQ’s

Bekijk de veelgestelde vragen op FAQ – arts Maatschappij + Gezondheid

 

2022-08-30T12:52:30+00:00