Nieuw: online speeddate arts M+G

Voor alle geneeskundestudenten en artsen die nieuwsgierig zijn naar de (profiel)opleidingen en het vak van de arts Maatschappij + Gezondheid, organiseert artsmg.nl een laagdrempelige kennismaking: online speeddate arts M+G. Max van Gent – jeugdarts in opleiding – trapt de serie speeddates af op maandag 5 juni om 20:00. 

De samenleving heeft steeds meer behoefte aan artsen buiten het ziekenhuis en het aantal opleidingsplekken voor de (profiel)opleidingen arts Maatschappij + gezondheid stijgt gestaag. Daarmee groeit ook het aantal vragen over de opleiding en het werk van de arts M+G. Wat doe je precies? Welke richtingen zijn er allemaal mogelijk en waar kom je straks te werken? In de online speeddate staat een bevlogen aios voor de deelnemers klaar. Om alles te vertellen over zijn of haar vak en de opleiding, persoonlijke ervaringen te delen en natuurlijk om vragen te beantwoorden.

Eerste speeddate: 5 juni om 20:00 – 21:00

Max van Gent (foto) is in opleiding tot jeugdarts en trapt de serie speeddates af op maandag 5 juni om 20:00. Max: ‘Na drie jaar werken als anios bij de kindergeneeskunde in het ziekenhuis, besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik wilde meer aandacht voor preventie, meer flexibiliteit én meer regie over mijn werk. Praten met mijn omgeving en collega’s hielp mij toen enorm in mijn oriëntatieproces. Uiteindelijk vond ik wat ik zocht in het werk van de jeugdarts. Met de online speeddate wil ik studenten en artsen helpen in hun zoektocht en een klein, persoonlijk inkijkje geven in de wereld van de sociale geneeskunde.’
Lees meer over Max-jeugdarts in opleiding.

Meer speeddates

De volgende speeddate vindt plaats op 28 juni, waarbij Nanick van der Wal – vertrouwensarts in opleiding – klaarstaat voor de deelnemers. Er volgen nog meer spreekuren. We houden je op de hoogte via artsmg.nl/speeddate.

Meer info & aanmelden

Ben jij geneeskundestudent of een arts die een carrière als arts M+G overweegt? Meld je dan kosteloos aan voor een online speeddate arts M+G.

2023-05-23T13:08:24+00:00