Basisartsencongres en DJS Congres op 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober vinden in de Jaarbeurs Utrecht twee congressen plaats voor jonge artsen: het Basisartsencongres voor coassistenten/startende basisartsen en het DJS Congres voor a(n)ios en arts-onderzoekers. Arts M+G is erbij, jij ook?

Hoe bereid je je optimaal voor op je artsenloopbaan? Die vraag staat centraal tijdens het Basisartsencongres ‘Van Co tot Pro’, dat de LAD en De Jonge Specialist op 1 oktober organiseren voor geneeskundestudenten die bijna of net klaar zijn met hun opleiding. Op dezelfde dag en op dezelfde locatie vindt ook het DJS Congres plaats, dat De Jonge Specialist, LAD, Federatie Medisch Specialisten en VvAA jaarlijks organiseren.

Deelnemers aan beide congressen kunnen drie workshops naar keuze volgen. De congressen worden gezamenlijk afgesloten door Ray Klaassens, oud-commando en bekend van het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge. Hij vertelt meer over de parallellen tussen de special forces en het artsenvak. Bezoekers kunnen ook de hele dag terecht bij de informatiemarkt. Vanuit arts M+G en de profielopleiding forensische geneeskunde zijn aios en artsen aanwezig, om al jouw vragen over het vak en de (profiel)opleidingen te beantwoorden.

Wat: Basisartsencongres & DJS Congres
Datum
: 1 oktober 2022
Tijd: 9.30 – 17.00
Locatie: De Jaarbeurs in Utrecht
Meer info & aanmelden: djscongres.yellenge.nl & basisartsencongres.yellenge.nl

   

2022-09-13T13:46:27+00:00