Arts M+G op de KNMG Carrièrebeurs (30 september)

Wil je meer weten over de profielopleidingen van arts Maatschappij + Gezondheid? Of heb je vragen over de 2e fase opleiding of het vak? Bezoek onze stand op de KNMG Carrièrebeurs! Op zaterdag 30 september staan onze ambassadeurs klaar om al je vragen over de opleidingen en carrièremogelijkheden te beantwoorden.

Inzicht in het vak van vertrouwensarts

Verdeeld over de dag zijn er ook inspirerende lezingen en workshops. Zo vertellen vertrouwensarts Sylvia Verhoog en vertrouwensarts in opleiding Elijah Sanches over hun werk bij Veilig Thuis, het landelijk meldpunt voor kindermishandeling en huiselijk geweld. Ze vertellen hoe vertrouwensartsen medische kennis met juridische, psychologische en sociale vaardigheden combineren. Hoe ze samenwerken met maatschappelijk werkers, psychologen, gedragswetenschappers en forensisch verpleegkundigen om de veiligheid in gezinnen te waarborgen.

Zo spannend is het werk een forensisch arts

Werken als forensisch arts klinkt als een spannende aflevering van Crime Scene Investigation. Of dat zo is ontdek je in de workshop van forensisch arts en coördinator Forensische Medische Expertise Kindermishandeling Marco Löwik. Hij neemt je mee in zijn werk, dat van cruciaal belang is voor het onderzoek naar misdrijven en de vervolging van daders. Marco vertelt over lijkschouwen na euthanasie, over zijn bezoeken aan cellencomplexen en over hoe hij op een plaats delict voorbij het lint mag en als eerste alle informatie krijgt. Volg deze workshop en ontdek of het vak van forensisch arts bij jou past.

Meer informatie & inschrijven

  • Datum: Zaterdag 30 september 2023
  • Tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Beatrixgebouw Jaarbeurs, Utrecht

Arts M+G is te vinden in stand 71. Wil je meer weten over de opleiding Forensische geneeskunde, dan kun je terecht in stand 19.

Op de website van KNMG Carrièrebeurs vind je meer informatie en kan je direct inschrijven.

2023-09-26T15:34:17+00:00