21 september: SOGEON Congres voor opleiders M+G

Thema: alle hens aan dek

Op woensdag 21 september 2022 vindt het SOGEON Congres voor opleiders M+G plaats in Ede, van 9:300 – 17:30. Dé gelegenheid om als praktijkopleider M+G (in spé) stil te staan bij hoe jij je rol invult.

Het SOGEON Congres biedt voor beginnende en ervaren opleiders een scala van lezingen, parallelsessies en discussies om je uit te dagen kritisch, onderzoekend en nieuwsgierig op je rol te reflecteren. Het congres levert AbSG accreditatiepunten op en telt mee als didactische scholing voor het erkend blijven als opleider.

Bakens verzetten

We moeten allemaal aan de slag om ook in de nabije toekomst in Nederland voldoende bevlogen en goed opgeleide artsen en professionals in de publieke gezondheid te hebben. En om dat te bereiken hebben we voldoende opleidingsplekken nodig, voldoende praktijkopleiders en een excellente begeleiding van de aios in de praktijk en op het instituut. Daarvoor zullen we de nodige bakens moeten verzetten en daarover wisselen we graag van gedachten tijdens het congres.

Met lezingen van Judith Ludding, voormalig directeur van GGD regio Utrecht, en Kim Jansen, expert op het gebied van generaties, millennials en generatiemanagement. En een inspirerend aanbod van workshops waaruit je kunt kiezen. Van het groepsgewijs begeleiden van aios  (Is dat verstandig? En waar moet je rekening mee houden?) tot bewustwording van de impact van je houding (onder leiding van een theaterdocent) en een workshop over waarden-gedreven vakmanschap.

Het volledige programma volgt eind juni.

Meer informatie en aanmelden

Meer weten of direct inschrijven? Ga naar nspoh.nl/sogeon-congres-opleiders-mg

2022-06-13T15:30:33+00:00